Afdruk

GUTMANN Bausysteme GmbH
Nürnberger Straße 57
D - 91781 Weißenburg
T +49 (9141) 995 11 36
F +49 (9141) 995 11 37
info@gutmann.de


Hoofdkantoor: 91781 Weißenburg
Handelsregister: Ansbach HRB 6621
Belastingnr.: 203/127/90360
BTW-nummer: DE 314 761 708

Directeuren: Arnd Brinkmann, Panagiotis Tzortzis

 

Melden van overtredingen, klokkenluiden, wet klokkenluidersbescherming:

Onregelmatigheden of overtredingen van de Gedragscode, geldende wetten, wetgeving of bedrijfsrichtlijnen zijn voor de bedrijven en organisaties van de GUTMANN-groep onaanvaardbaar.

GUTMANN Bausysteme GmbH hecht waarde aan een open dialoog. Kunnen we nog beter worden? Hebben we minder dan ideale omstandigheden? In de wetenschap dat iedereen zich voortdurend kan verbeteren, horen wij graag van u. U kunt gebruik maken van ons GDPR-conforme klokkenluidersysteem, desgewenst anoniem. Je kunt je informatieaan ons doorgeven viadeze link.

We zullen alle gemelde onregelmatigheden met gepaste voortvarendheid onderzoeken, ophelderen en verhelpen. Je kunt dit meldingsportaal gebruiken voor je meldingen en klachten in overeenstemming met de Wet Bescherming Klokkenluiders en de Supply Chain Due Diligence Act (LkSG).

 

Wettelijke kennisgeving:

We hebben alle details en informatie op de internetpagina's zorgvuldig onderzocht en gecontroleerd. Voor de websites van derden, waarnaar wij via hyperlinks verwijzen, zijn de desbetreffende aanbieders verantwoordelijk. GUTMANN Bausysteme GmbH Weissenburg is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke websites van derden.

De inhoud en structuur van de webpagina's zijn auteursrechtelijk beschermd. De reproductie van informatie of gegevens, in het bijzonder het gebruik van teksten, delen van teksten of afbeeldingen, vereist de uitdrukkelijke toestemming van GUTMANN Bausysteme GmbH in overeenstemming met §6 van de Duitse wet op telediensten (TDG).

 

Beeldcredits (gebruikte afbeeldingen):

Imago - das Bild OHG, Olpe

Fotolia

iStockfoto LP

Adobe beeldmateriaal

Foto's van eigendommen: zie referenties

 

Contact voor vragen over onze website:

internet@gutmann.de

Kontaktformular
Newsletter Anmeldung
Kundenbereich/Log-In