Perfectie voor uw werk

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, energie-efficiënte renovatie of inbraakbeveiliging, voor woningen of bedrijfsgebouwen - GUTMANN bouwsystemen voor deuren, ramen en gevels maken uw werk eenvoudig. Hun modulaire elementen en verschillend gedimensioneerde profielcontouren kunnen eenvoudig worden aangepast. Ze bieden hoge kwaliteit en de beste afwerking en maken de combinatie van hout- en aluminiummaterialen mogelijk. Dit betekent dat verschillende materiaaleigenschappen optimaal gecombineerd kunnen worden. Voor de ontwerpfase is uitgebreide documentatie beschikbaar, die we uiteraard voor je beschikbaar stellen.

Neem contact met ons op

Beschermend van buiten, behaaglijk van binnen: hout-aluminium systemen

Onze hout-aluminium systemen combineren de hoge thermische isolatie van hout met de weerbestendigheid van aluminium. Een overtuigende combinatie die lang meegaat, kosten bespaart en levenskwaliteit garandeert: bijvoorbeeld aluminium aan de buitenkant voor perfecte bescherming tegen weersinvloeden, houten oppervlakken aan de binnenkant voor een behaaglijke sfeer: Wat klinkt als een aanzienlijke hoeveelheid bouw- en installatiewerk, kan met hout-aluminiumsystemen van GUTMANN in een handomdraai worden gerealiseerd.

Naar onze hout-aluminium-systemen

 

Systeem toebehoren

 

GUTMANN FPA veiligheidsbarrières overtuigen door maximale functionaliteit en veiligheid. Bovendien passen ze harmonieus in moderne architectuur en plaatsen ze tijdloze accenten. Ze worden gekenmerkt door hun delicate en filigrane uiterlijk dankzij geoptimaliseerde boven- en onderrails en een consistente afstand tussen de spijlen, ongeacht de totale breedte.

Naar onze valbeveiligingssystemen

Systeemaccessoires

De last van functionaliteit rust op hen: vensterbanken en deurdrempels. Toch hoeft u uw designideeën niet helemaal op te geven als het om bouwbeslag gaat. De oplossingen van GUTMANN passen esthetisch in het gebouw en vervullen dankzij de hoogwaardige materiaalkeuze en verwerking alle belangrijke taken tussen bescherming tegen weersinvloeden, warmte-isolatie en veiligheid.

Naar onze systeemtoebehoren

Kontaktformular
Newsletter Anmeldung
Kundenbereich/Log-In