Stap in de virtuele showroom

De virtuele showroom van Gutmann biedt je een interactieve 3D-ervaring die je altijd en overal kunt gebruiken. Bekijk de producten in de virtuele omgeving en ontdek de technische specificaties op het gebied van thermische en akoestische isolatie, water- en luchtdichtheid en windbelasting. De virtuele showroom biedt onmiddellijke toegang tot onze systemen in meer dan 1000 RAL-kleuren en texturen, zodat je de meest geschikte keuze kunt maken voor jouw vereisten.

Ervaar de virtuele showroom

GUTMANN heeft dit interactieve platform gecreëerd dat onze producten op een aantrekkelijke en informatieve manier presenteert. De virtuele showroom is een innovatieve ervaring die gebruikers in staat stelt om producten en ruimtes visueel echt aan te voelen en toe te passen. Onze bouwsystemen worden gepresenteerd in een verscheidenheid aan kleuren en texturen uit ons uitgebreide poedercoating- en geanodiseerde palet.

De virtuele showroom presenteert producttoepassingen in 360-graden weergaven om hun functies altijd en overal te demonstreren. Deze flexibiliteit en constante beschikbaarheid zijn tegenwoordig een noodzaak en garanderen een vlotte en snelle verkenning door dynamische en interactieve uitbreidingen. Daarnaast is er een live chat beschikbaar om direct antwoord te geven op vragen, vergaderingen en afspraken te plannen. Het GUTMANN digitale platform biedt een veilige en comfortabele omgeving met naadloze interactie voor een snelle en efficiënte weergave van GUTMANN producten.

Uw vraag

Heb je informatie nodig over onze producten, hulp bij technische vragen of ben je een project aan het plannen? We helpen je graag verder.

Captcha image
Kontaktformular
Newsletter Anmeldung
Kundenbereich/Log-In