Exclusieve kleuren

Eigen laksystemen

GUTMANN heeft al vele jaren een anodiseer- en een poedercoatinginstallatie. De jaarlijkse coatingcapaciteit bedraagt 6,3 miljoen m². Daarnaast wordt jaarlijks twee miljoen m² buiten het bedrijf gecoat. De reden hiervoor is dat de eigen poedercoatinginstallatie, die voornamelijk wordt gebruikt voor het coaten van vensterbanken, is ontworpen voor grote volumes en slechts enkele kleurwisselingen per dag toelaat.

Nieuw, zeer flexibel poedercoatingsysteem

Om beter aan de behoeften van klanten te kunnen voldoen, is bijna zeven miljoen euro geïnvesteerd in een nieuwe poedercoatinstallatie met twee coatinglijnen. De fabriek heeft een capaciteit van 1,4 miljoen m² en is ontworpen voor het coaten van kleine batchgroottes. Naast profielen kunnen ook aluminium schalen voor houten en kunststof ramen en U- en Z-vormige randdelen worden gecoat. Een van de twee lijnen is ontworpen voor een hoge omloopsnelheid, zodat er tot 60 verschillende kleuren per dag kunnen worden uitgevoerd.

Er wordt gestreefd naar de GSB-coatingklassen Premium en Sea Proof van GSB International e.V. (Kwaliteitsvereniging voor het stukcoaten van onderdelen GSB internationaal).

De juiste kleurkeuze is een doorslaggevend criterium bij het ontwerpen van gebouwen. GUTMANN biedt u talloze kleurencombinaties en variaties. Alle RAL-, NCS-, decoratieve en speciale kleuren zijn beschikbaar. Zo kunnen ramen, deuren en gevels exact op hun omgeving worden afgestemd.

Meer informatie over de kleurenwereld van GUTMANN

Kontaktformular
Newsletter Anmeldung
Kundenbereich/Log-In